De Kracht van Diversiteit
Header

COC Eindhoven en Regio organiseert 12 oktober een wervingsdag voor vrijwilligers

september 9th, 2013 | Posted by Thea in Nieuws

Op zaterdag 12 oktober 2013 organiseert het COC Eindhoven en Regio haar eerste wervingsdag voor vrijwilligers.
Een organisatie als het COC Eindhoven zou niet mogelijk zijn dankzij de talrijke en belangeloze inzet van vele vrijwilligers. Voor enkele teams is het COC Eindhoven nog druk op zoek naar vrijwilligers.

Deze wervingsdag komt door verschillende redenen, maar de voornaamste reden is de vele aanmeldingen van geïnteresseerde personen.
De laatste weken krijgt het COC Eindhoven op regelmatige basis, aanmeldingen van personen die geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk bij het COC Eindhoven. Aan de andere kant zijn er nog verschillende teams binnen de organisatie die aangegeven hebben dat het team extra vrijwilligers kan gebruiken, bijvoorbeeld de activiteitencommies of de voorlichtingsgroep.

Om dit in goede banen te leiden, besloot het bestuur om een algemene wervingsdag te organiseren voor alle geïnteresseerden in vrijwilligerswerk bij het COC Eindhoven.

Tijdens de wervingsdag heeft het COC Eindhoven een volledig programma om kennis te maken met de organisatie

Eerst krijgen de vrijwilligers van een algemene voorstelling van het COC Eindhoven door onze vrijwilligerscoördinator. Hierop volgt dan een voorstelling door de verschillende teamcoördinatoren van hun team, wat ze doen en waarvoor ze vrijwilligers zoeken. (Enkele voorbeelden zijn het bar team, de jongerenteams en de activiteitencommissie). Hier aansluitend kunnen dan de potentiële vrijwilligers kiezen bij welk team ze willen aansluiten, met aansluitend een kennismakingsgesprek met de teamcoördinator.

We sluiten dan de dag af met een broodje en een kop koffie.

Deze wervingsdag is vrijblijvend en staat voor iedereen open, jong, oud, man, vrouw, transgender, hetero, homo, bi. Iedereen krijgt een kans om vrijwilliger te worden bij het COC Eindhoven.

Praktische gegevens

Deze dag gehouden op zaterdag 12 oktober 2013 tussen 15.00 uur en 18.00 uur, in Pand54, Prins Hendrikstraat 54 in Eindhoven.
Voor degene die deel willen nemen, vragen we vrijblijvend om een mail te sturen naar jeroen@coceindhoven.nl, zodat we een overzicht hebben van het aantal deelnemers.

Voor degene die niet aanwezig kunnen zijn, maar toch vrijwilliger willen worden, kunnen mailen naar info@coceindhoven.nl

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.