De Kracht van Diversiteit
Header

Doe mee en steun project Zomerrust in Srebrenica

augustus 18th, 2020 | Posted by Thea in Geen categorie

200818 FreeToRun_Compilatie
Leg een traject af dat tussen de vijf en vijftig kilometer lang is, maak onderweg een foto op een plek die voor jou vrijheid symboliseert en stuur die op. De Stichting 18 september – die jaarlijks de herdenking van de bevrijding van Eindhoven in 1944 organiseert – heeft deze actie op touw gezet. Deelnemers krijgen een zwart sport-shirt met in witte letters een tekst van stadsdichter Merel Morre: ‘Het startpunt? Vrijheid.’

Vele sport evenementen worden dit jaar geannuleerd daarom hebben wij in samenspraak met enkele andere organisaties het idee opgevat om een ‘virtuele’-activiteit te organiseren. De FREE to RUN.

Met je deelname steun je het project Zomerrust in Srebrenica.

Verzin je eigen route en afstand tussen de 5 en 50 kilometer, maak een foto van jezelf in het unieke sportshirt op de locatie die voor jou symbool staat voor VRIJHEID, stuur je foto met je motivatie voor 8 oktober 2020 in en maak kans op een mooie prijs.

Inschrijven kan tussen 15 juli 2020 en 20 september 2020 je ontvangt dan het unieke sportshirt van Newline én steun je het project ‘Zomerrust’ in Srebrenica. Ook is het mogelijk om alleen het shirt te bestellen zonder deelname, ook dan steunt u het project.

LAAT ZIEN DAT VRIJHEID VOOR JOU BELANGRIJK IS

Schrijf je in op www.freetorun.nl

‘Zomerrust’ in Srebrenica
25 jaar na de val van Srebrenica staat er nu op dezelfde plek een bed & breakfast voor Nederlandse veteranen. Met jouw deelname steun je de opbouw en het behoud van Zomerrust in Srebrenica.
Veteraan Rob Zomer bouwt in Srebrenica aan ‘Zomerrust’, een bed and breakfast voor veteranen die rust proberen te vinden met het verleden wat hen altijd bij zal blijven.

Shirt Free to Run – Merel Morre
FREE to RUN wordt mede ondersteund door:
– Stichting Unit Victor
– Sichting 18 September
– Veteraneninstituut
– Hardloopwinkel Rønnør
– Gemeente Eindhoven
– Project Zomerrust

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.