De Kracht van Diversiteit
Header

Cultuur Eindhoven zoekt voorzitter en adviseurs Cultuurraad

maart 17th, 2016 | Posted by Thea in Geen categorie

160317 Cultuurraad Eindhoven achtergrond websiteCultuur Eindhoven zoekt voor zijn Cultuurraad leden voor het beoordelen van meerjarige subsidieaanvragen en projectaanvragen van organisaties voor culturele activiteiten een voorzitter en adviseurs. De Cultuurraad adviseert de directeur-bestuurder van Cultuur Eindhoven over de toekenning en de verdeling van de subsidies conform de criteria en vereisten zoals geformuleerd in de Subsidieregeling Cultuur Eindhoven 2017-2020.

Stichting Cultuur Eindhoven is opgericht in juni 2015 en verantwoordelijk voor de uitvoering van het cultuurbeleid van de gemeente Eindhoven. De gemeenteraad bepaalt de kaders voor het cultuurbeleid. Deze kaders staan in de Cultuurbrief, die beschrijft het uit te voeren beleid voor de komende 4 jaar (2017-2020). Door de ontwikkeling van kunst en cultuur te stimuleren en de betekenis van kunst te vergroten wil Cultuur Eindhoven een impuls geven aan het kunst- en cultuurklimaat, welzijn en welvaart van de inwoners en gebruikers van Eindhoven. Cultuur Eindhoven verstrekt in de periode 2017-2020 in opdracht van de gemeente Eindhoven subsidies voor culturele activiteiten op basis van de Subsidieregeling Cultuur Eindhoven 2017-2020. De aanvragen voor Basisinfrastructuur-instellingen en voor programma’s en projecten in de PLUS regeling worden voor advies voorgelegd aan de Cultuurraad.

Cultuur Eindhoven zoekt:
• Voorzitter van de Cultuurraad
• Adviseurs
• 7 Leden Commissie Integrale Afweging
• Inhoudelijke specialisten

Soort dienstverband: Op basis van vergoeding

Hoe solliciteer je?
Heb je interesse in één van deze vacatures stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@cultuureindhoven.nll. Meer informatie kun je vinden op www.cultuureindhoven.nl.

Interesse?
Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Cultuur Eindhoven via  www.cultuureindhoven.nl

Wil je meer informatie over de procedure, neem dan contact op met Werk@eindhoven.nl, telefoonnummer 040-238 4440. Je kunt reageren voor 29 maart 2016

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.