De Kracht van Diversiteit
Header

Doe mee met de Dag van de Dialoog! 6-11

oktober 8th, 2015 | Posted by Thea in Geen categorie

151106 Dag van de DialoogVrijdag 6 november is het weer zover: maak alvast ruimte in je agenda voor de Dag van de Dialoog in heel Eindhoven! Deelname is gratis.

De voorbereidingen voor het organiseren van een fantastische en succesvolle Dialoog-dag zijn in volle gang. De locaties worden ingepland, de gespreksbegeleiderstrainingen gaan starten, het thema is vastgesteld, en iedereen kijkt enthousiast uit naar deze Eindhovense dag in de nationale Week van de Dialoog.

In het kort:┬áHet thema van de Dag van de Dialoog op 6 november is ‘Samen (w)aardig’.

Gespreksbegeleiderstraining
De eerste lichting gespreksbegeleiders is eergisteren getraind. De volgende mogelijkheid is 13 okt (deel 1, avond) van 19.00 – 21.30 uur).
Studenten voor zowel basis als geavanceerd nemen deel op deze avonden.
Deel 2 = verplicht op 27 okt voor alle deelnemende gespreksbegeleiders, op deze avond oefenen we de dialoog rondom het thema van dit jaar.

Heb jij eerder meegedaan aan een dialoog als deelnemer en heb je interesse om de gespreksbegeleiderstraining te volgen en kun je op 13 oktober en 27 oktober van 19.00 -21.30 uur’?
Schrijf je dan hier in.

Tafels
Contactpersonen DialoogTafel-organisatoren zijn benaderd.
Wil jij zelf een DialoogTafel organiseren op jouw locatie? Kijk dan op onze website onder ‘meedoen‘, en meld je aan via mail.

Aanmelden voor deelname
De komende weken gaan we de tafels online plaatsen op onze website. Kun je niet wachten om jezelf in te schrijven, schrijf je dan in op een mysterytafel.

Iedereen kan aan de Dag van de Dialoog deelnemen

Het evenement wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vele mensen. Met elkaar op deze dag in dialoog gaan geeft als resultaat: nieuwe verbindingen, inspiratie, daadkracht en vooral ook een leuke middag met mooie mensen.

Doe jij ook mee?

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.