De Kracht van Diversiteit
Header

Dommel Zomerfeest 6 juli

juni 19th, 2019 | Posted by Thea in Geen categorie
190706 DommelZomerfeest

Eindhoven is een internationale stad. Niet alleen vanwege de economie, maar meer nog vanwege de mensen. Het zijn de mensen die een stad maken en in Eindhoven zijn wij met meer dan 160 nationaliteiten. Samen werken, studeren, recreëren we en genieten we van muziek en cultuur in het algemeen. Samen zijn wij Eindhoven en dat is waar het Dommel Zomerfeest juist over gaat.

Het Dommel Zomerfeest (van 16.00 tot 21.00u) belooft dit jaar weer heel mooi te worden. Het is ook goed voor versterking van ons samenwerkingsverband Kleurrijk040, door deelname van stg Kleurrijke Stad, stg New Beginning, OVAA, Wereldtafel en nieuwkomer the Wall (expats organisatie).

Op het programma uiteraard aandacht voor onze multiculturele stad. Bij het onderdeel Dialoog-tafels worden bezoekers uitgenodigd om met elkaar visies en ambities te delen om de Eindhovense multiculturele identiteit te versterken. De inhoudelijke kwinkslag komt van de improvisatie theatergroep Holy-Spot. De muziek wordt verzorgd door de Molukse groep Jaga Tanjung, Angelique Schmidt en Hang-Out en Jörg Lokhen van Music with Strangers.
Voor het Deel-Diner (Potluck-Diner) nodigen we bezoekers uit zelf een gerecht mee te nemen om te delen met anderen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.