De Kracht van Diversiteit
Header

Event: My Africa Expo 5 – 7 april 2019

maart 6th, 2019 | Posted by Thea in Geen categorie

190405 CKE my songs Africa

De 2e editie My Africa expo 2019 vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 april.  Het is wederom een mooi cultureel uitwisselingsprogramma dat gerealiseerd kon worden met de fantastische  inzet van muziekgroepen, ondernemers, culturele instellingen en kunstenaars die het event hoog dragen. Samen zetten zij zich in voor een mooi podium waar  kwalitatieve, creatieve,  duurzame en historische producten van Afrika getoond worden. Een mooi programma om op cultureel-, kunst- en literatuur gebied meer kennis te kunnen maken met Afrika.

Afrika een continent die eigenlijk alles heeft.   Neem bijvoorbeeld, de  flora en fauna, de landschappen, de cultuur,  de muziek , de dans, de prachtige kleren en kralen. En wat te denken van de mooie  houtwerkindustrie en de prachtige kunstwerken. Echt om jaloers op te worden.

Alle ‘Brabanders’ worden uitgenodigd uit voor deze bijzondere Afrikaanse kunstige, culturele en literaire ontmoetingen.
190406 Fashion show Africa Heeze
Op 5, 6, en 7 april zijn het drie mooie dagen waar men gezellig met familie, vrienden, collega’s etc. kan kuieren, ontmoeten, proeven, beleven en genieten van Afrika en de gastvrijheid van de deelnemende locaties en de exposanten.
 •  5 april Concert Songs of Africa in het CKE Eindhoven. Met o.a. het internationale optreden van Kora Hero uit Gambia. Tijd 19.45 -22.15.
  Nazit in Afrikaanse sferen tot 23.00 uur.
  Prijs: €10,00 met een gratis consumptie in de pauze.
 • 6 april, Designer Fashion Show en Dress to Impress After Party, Kasteel Heeze. Kom kennis maken met lokale en buitenlandse designers die de Afrikaanse mode op de kaart willen zetten. Na de Fashion Show kunt u swingen op de Afro Beats van Dj Boni en vrienden. Tijd 19.00-23.00uur
  After party 23.00 uur tot 2.00 uur.
  Prijs: voorverkoop €12,50 incl. welkomstdrankje
 • 7 April, Officiële opening  Kunstroute Afrika. Wandel mee, ontdek en leer meer over Afrikaanse kunst en literatuur. Start om 14.00 uur in de Openbare Bibliotheek, Emmasingel,  Het eindpunt is in het CKE Eindhoven met  live muziek.
  Prijs €10,00 inclusief hapjes en drankjes tijdens de kunstroute op 7 april
Voor het totale programma, verwijzen wij u graag naar onze website: www.stichtingmaranou.nl en www.myafricaexpo.eu waar u het volledige programma op uw gemak kunt bekijken.
Organisatie in handen van:
Stichting Maranou,  Stichting Kadowinja, de Werkgroep African Dreams en alle partijen die belangeloos hun medewerking aan dit  prachtig event, My Africa Expo verlenen, Selamat Datang, Karibu, Bon Bini, Tambinang, Bem-vindo.190407 Artroute Africa

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.