De Kracht van Diversiteit
Header

Informatieve startbijeenkomst Mondiaal Eindhoven 31-01

januari 24th, 2016 | Posted by Thea in Geen categorie

160131 Eindhoven Mondiaal
Op zondag 31 januari 2016 zal er een informatieve bijeenkomst gehouden worden met iedereen die geïnteresseerd is in ‘Eindhoven Mondiaal’ en/of op dat gebied actief is.

Dit is de start voor het nieuwe jaar. We willen elkaar beter leren kennen en kennis nemen van elkaars werk. De bijeenkomst zal in het kader staan van de nieuwe doelen van de VN en het gemeentelijk beleid.

De bijeenkomst wordt gehouden in de
Wereldwinkel, Hoogstraat 275, van 15.30 tot 18.00 uur.

Dit is de start voor het nieuwe jaar. We willen elkaar beter leren kennen en kennis nemen van elkaars werk. De bijeenkomst zal in het kader staan van de nieuwe doelen van de VN, het gemeentelijk beleid en hoe wij daar als basisbeweging vorm aan kunnen geven.

Programma

  • Maria van der Harst van de Vereniging Nederlandse Gemeenten zal aanwezig zijn om te praten over de ontwikkelingen in Nederland op het gebied van de VN doelen en het project ‘tijdcapsule’ toelichten.
  • Joline Heusinkveld van One World zal praten over strategieën om de nieuwe doelen bij een breder publiek bekend te maken (OneWorld.nl is de grootste Nederlandse website over mondiale verbondenheid en duurzaamheid).
  • Studenten van het Summa college vertellen over het educatieproject over vluchtelingen dat ze aan het maken zijn in het kader van de VN doelen.

Er zullen korte presentaties zijn van:

OVAA, Cambodia-Dutch, Wereldwinkel, project Kobani, SGV, World Peace Flame.

Stefanie Vatta, de nieuwe projectleider mondiale bewustwording van gemeente Eindhoven, zal zich voorstellen.

Noteer het in ieder geval in je agenda en bepraat het in de eigen organisatie. Het moet een middag voor en door ons allen worden en er zal uiteraard ook voor de inwendige mens gezorgd worden.

De toegang is gratis.

Voor vragen/opmerkingen
organisatie startbijeenkomst mondiaal Eindhoven
p/a Vredesburo
info@vredesburo.nl
040-2444707
Grote Berg 41, 5611 KH

www.eindhoven-mondiaal.nl

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.