De Kracht van Diversiteit
Header

Jan van der Veen, oud bestuurder OVAA overleden

maart 23rd, 2016 | Posted by Thea in Geen categorie

160322 overlijdensadvertentie Jan van der Veen

Dinsdag ontvingen wij het droevige bericht dat Jan van der Veen, oud bestuurder van Stichting OVAA. Jan was vanaf de oprichting nauw betrokken bij onze stichting en wij zijn hem veel dank verschuldigd.

Onze bestuurder/manager Mohamed el Haddad heeft nog een persoonlijk afscheid aan hem kunnen schrijven voordat hij overleed:

Dag Jan,

Spijtig dat ik jou en El niet meer ben komen opzoeken in Houten, de wil was er altijd.

Jan, Partir c’est mourir un peu .

Jan in jou vergeet ik niet de wil om voor de zaak te vechten, vechten voor gelijkheid en respect. Door jou heb ik leren relativeren, de zaak van veel kanten zien, en niet altijd alleen mijn kant.

Je gedachten zullen blijven leven in mijn manier van handelen. Ik zal je beloven om niet op te geven, zal doorgaan met het vrije woord te verspreiden daar waar ik kan en daar waar het nodig is.

Rust in vrede Jan en vertel ze daar waar je naartoe gaat, hoe het is om altijd positief te blijven denken en mensen altijd in hun waarde te laten. Vertel ze dat we allemaal gelijk zijn, in geboorte en in de dood.

De dood is altijd bij ons geweest, de dood  maakt een onderdeel van ons zijn. We gaan  niet dood, we gaan gewoon weg, ergens naar toe, om opnieuw te beginnen .

Dag Jan

Jan, Partir c’est mourir un peu

Lees hier bericht overlijden Jan van der Veen in ED

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.