De Kracht van Diversiteit
Header

Kouros Eindhoven organiseert Goede Doelen Schieten: Sporten doen we samen!

april 3rd, 2014 | Posted by Thea in Nieuws

PERSBERICHT

Kouros Eindhoven organiseert Goede Doelen Schieten: Sporten doen we samen! 

In de aanloop naar Roze Zaterdag in Eindhoven organiseren de dames van Kouros Zaalvoetbal het Goede Doelenschieten. In april, mei en juni zoeken we drie keer een prominente plaats op in Eindhoven. Hier zetten we ons doel op en iedereen is welkom om te proberen de bal door één van de gaten te schieten.

Het doel van Goede Doelenschieten is tweeledig: Ten eerste willen de Roze Zaterdag op 5 juli promoten, op die dag gaan we voetballen bij de Catharina-kerk. Ons andere doel is om de homo-emancipatie in de wereld in kaart te brengen.

Bij het Goede Doelenschieten gaat het erom dat de deelnemer met drie schoten zo veel mogelijk punten haalt. Voor het deelnemen vragen we een kleine bijdrage. Het opgehaalde geld schenken we aan het Pride Fonds van Amnesty International.

Het schieten biedt een sportieve uitdaging en voor diegene met de meeste punten ligt een leuke prijs klaar: wedstrijdkaarten ter beschikking gesteld door PSV.

We kijken uit naar drie leuke middagen met alleen maar winnaars.

 

De data en locaties in Eindhoven zijn:

12 april: Catharina Plein 12.00-16.00 uur

17 mei: 18 Septemberplein 12.00-16.00 uur

14 juni: Winkelcentrum Woensel 12.00-16.00 uur

 

Meer informatie: www.kouroseindhoven.nl

 

Gay Sportclub Kouros is een sportclub voor homoseksuele mannen, lesbische vrouwen en biseksuelen. Sport en spel in een ontspannen sfeer!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.