De Kracht van Diversiteit
Header

Latijns-Amerikaanse culinaire markt op zondag 13 april 2014

april 3rd, 2014 | Posted by Thea in Nieuws

Latijns-Amerikaanse culinaire markt

C.L.O. 14 jaar !

Het Latijnsamerikaans Centrum voor Oriëntatie (C.L.O.) heeft de eer u uit te nodigen op zondag 13 april 2014 om haar 14-jarig bestaan te vieren. Het C.L.O. viert het volbrengen van haar doelstellingen in de voortdurende en enthousiaste zoektocht naar gelegenheden en ruimten die Nederland aan Latijnsamerikaanse migranten biedt.

Het C.L.O. staat klaar voor haar achterban om ontmoetingen en activiteiten te organiseren en creëren van netwerken.

We zijn gegroeid en zijn, dankzij de volharding de deelname van onze vrijwilligers en de steun van velen, blijven bestaan. In haar 14-jarig bestaan heeft het C.L.O. duizenden personen te gast gehad die aan een groot aantal activiteiten deelnamen. Dit ging van werkvergaderingen, bijeenkomsten, persoonlijke consulten, praatgroepen, cursussen tot recreatieve en culturele ontmoetingen en veel meer.  

De gerealiseerde inzet is een weg geweest van vreugde, inzet, vastberadenheid en gaandeweg werden nieuwe behoeften en uitdagingen ontdekt. Doelstellingen, gedachten en projecten werden bijgesteld met als enig doel: een gelukkig leven hebben in een land met mogelijkheden zoals Nederland en toch onze Latijnsamerikaanse identiteit bewaren en in onze leefomgeving tonen. 

Stap voor stap, maar ferm! 

Kom met ons onze verjaardag vieren! 

Dag:   Zondag 13 april 2014.

Tijd:    14.00-18.30 uur.

Plaats: “De Uitwijk”, Generaal Pattonlaan 124, 5623 KC Eindhoven.

Entree: € 3 

 

Bestuur van het C.L.O.

Tel.: 040-2426186

info@cloeindhoven.nl

www.cloeindhoven.nl

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.