De Kracht van Diversiteit
Header

Net in Nederland – Brief aan Stef in Andalusië

oktober 24th, 2019 | Posted by Thea in Geen categorie
191024 Brief aan StefBeste Stef,
Mijn naam is Hazem Darwiesh en ik ben een Syrische journalist en schrijver. Sinds vier jaar woon ik in Nederland en ik werk nu als redacteur bij het platform Net In Nederland van de NTR in Hilversum. Vier keer per week reis ik ongeveer een uur met de trein tussen mijn werk en mijn woonplaats in Zwolle. Daar woon ik met mijn man, die ik twee jaar geleden ontmoette. Hij is ook een vluchteling, net zoals ik uit Syrië.

Met veel belangstelling volgde ik de zes afleveringen van je programma ‘Brieven aan Andalusië’. Ik was erg onder de indruk van alle details. Vooral van jullie pogingen, jij, je vrouw en je kinderen, om jullie leven in Spanje weer op te bouwen en te integreren, nadat jullie Nicaragua had verlaten vanwege de politieke onrust daar. Maar ook van de warme reacties van de Spaanse burgers op je brieven aan hen, waarin je vertelt over jezelf en je gezin en jullie immigratie.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.