De Kracht van Diversiteit
Header

NieuwWij – verbindt de verschillen

april 12th, 2018 | Posted by Thea in Geen categorie
180412 Nieuw wijHoe ziet een samenleving eruit waarin alle Nederlanders zich thuis kunnen voelen, ongeacht hun verschil in afkomst en levensovertuiging? Welke ingrediënten horen in een ‘nieuw wij’ dat mensen met elkaar verbindt en onderlinge verschillen vruchtbaar maakt?

Op de website van Nieuw Wij vindt u geen kant en klaar recept voor een Nieuw Wij, wel veel inspirerende ideeën, gesprekken, informatie en meningen over wat daarvoor nodig is. Zij vragen het aan mensen op straat, in buurten, aan jongeren, aan laag- en hooggeleerden, aan bekende en minder bekende Nederlanders. Mensen en hun initiatieven, waarvan je niet wist dat ze bestonden, komen in beeld. En ook diegenen die sceptisch tegenover een Nieuw Wij staan krijgen een stem.

En wat vindt ú van dit alles? Hebt u vragen of wilt u meer weten over iets dat u op de site hebt gezien of gelezen? Wilt u graag ergens aan meewerken of een eigen project opzetten? Laat het Nieuw wij weten via de diverse communicatiemogelijkheden op deze site. Nieuw Wij legt de verbindingen die nodig zijn om uw ideeën te realiseren.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.