De Kracht van Diversiteit
Header

OVAA bij burendag 20 september 2013 in Tongelre

september 24th, 2013 | Posted by Thea in Nieuws

Op 20 september 2013 nam OVAA deel aan de Burendag in Tongelre. In Vitalis Berckelhof en buiten tot aan De Toeloop waren er volop activiteiten voor jong en oud. OVAA zorgde voor de Turkse thee en Turkse hapjes en had twee creatieve activiteiten voor jong en oud; namelijk Mandala kleuren en Lavendelzakjes maken.

Anne Marie Jansen werkt woensdagochtend voor OVAA in De Carrousel waar ze allerlei activiteiten organiseert voor de wijkbewoners. Tijdens de Burendag waren er van de woensdagochtend deelnemers (wijkbewoners), die hielpen bij de Turkse thee en hapjes en het begeleiden van het maken van lavendelzakjes en Mandala.

burendag 1

Fantastisch om te zien hoeveel wijkbewoners op deze Burendag af gekomen zijn! De school ging uit en ouders en kinderen kwamen meteen langs. Voor de Senioren van Vitalis berckelhof was het erg prettig dat de activiteiten in hun locatie en in de omgeving plaatsvond. Hierdoor konden ze veelal zelfstandig naar alle activiteiten gaan.

burendag2

Voor iedereen was het feest, iedereen had het naar zijn zin en we zijn het er allemaal over eens dat er volgend jaar weer zo’n geweldige Burendag georganiseerd moet gaan worden!

burendag 3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.