De Kracht van Diversiteit
Header

Programma S-Plaza 11 – 18 november

november 6th, 2018 | Posted by Thea in Geen categorie

Zondag/Sunday 11 november; 14.30u

Jazz Lounge, met It’s Jazz Jim en the Mellowtones
Iedere 2e zondag van de maand is het Jazz in S-Plaza. Live muziek van vooral Eindhovense jazz bands en muzikanten. Met bijdragen van dichters van de Eindhovense Poëzieclub op muziek van de jazz-muzikanten. Entree is gratis.

Every 2nd sunday of the month Jazz time in S-Plaza. Live music of jazz bands and musicians from Eindhoven. And with contributions of poets from the PoetryClub Eindhoven on music from the jazz musicians.Entrance is free.

Zaterdag/Saturday 17 november; 20.30u

Caribbean Party met Mocka Explosion
Een Caribbean Party om lekker te dansen op de muziek van Mocka Explosion. Hun muziek is een mix van reggae, salsa, kaseko en paramaribop. Muziek waarop het haast onmogelijk is om niet met de heupen te wiegen en met je voeten over de vloer te bewegen.
Entree €5,-

Zondag/Sunday 18 november

Open Podium Poëzieclub. Aanvang 14.00u
Zondag 18 november houden de dichters van de PoëzieClub Eindhoven weer hun Literair Open Podium in S-Plaza, Bleekweg 1F, Eindhoven. Aanmelden bij poezieclub.eindhoven@gmail.com, of tijdig vóóraf aan het podium bij de presentator van dienst.
Thema deze keer: TEKENS VAN DE TIJD, maar dat is uiteraard niet verplicht. Ook om alleen te luisteren ben je van harte welkom.  Iedereen kan ook meedoen met het schrijven van een vierregelig gedicht en de literaire quiz. Ook deze keer zijn er weer uitgelezen dichtbundels voor een habbekrats te koop en zullen deelnemende dichters hun bundels aanbieden.
Tijdens deze middag zullen periodiek Poëthement #021 voor minimaal € 1 worden aangeboden. Wil je aan deze periodieken bijdragen: mail naar Hans F. Marijnissen (marastha@hotmail.com) of stuur uw bijdrage via Facebook.
Entree gratis

 

S-Plaza (Schellensfabriek)

Bleekweg 1F // 5611 EZ Eindhoven
040-8442019 // 06-13133887
www.plaza040.nl

Mocka17novA5.jpg

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.