De Kracht van Diversiteit
Header

Programma S-Plaza 13 – 28 oktober

oktober 12th, 2018 | Posted by Thea in Geen categorie

Zaterdag/Saturday 13 oktober
Funk the Marathon met op vinyl, DJ Sigo Stonedust . Aanvang 20.30u
Buiten op het binnenplein staat onze authentieke saté-bar en binnen neemt DJ Sigo Stonedust ons mee op zijn Funky Marathon. Benieuwd of hij een nieuw record draait? Kom naar S-Plaza om hem toe te juichen door swingend uit je dak te gaan. Entree gratis

Zondag/Sunday 14 oktober
Marathon Jazz Lounge, met Animali Jazz; Djembe band; the Mellowtones en La Cantina Jazz. Aanvang 14.00

Deze keer een zeer speciale en extra lange Jazz Lounge met bijdragen van maar liefst 3 Eindhovense bands. Iedere band speelt jazz op een geheel eigen wijze maar met hetzelfde enthousiasme en gevoel. De middag wordt geopend door een voor deze gelegenheid geformeerde djembe groep rond Kees Corsten. Vervolgens treedt  Animali Jazz op (naar het voormalige vogelpark. Deze band bestaat uit in Eindhoven woonachtige internationals die met passie en soul hun jazz spelen.The Mellowtones is de volgend band in rij. Dit trio speelt lekker layback mellow jazz. La Cantina besluit deze Jazz Lounge. La Cantina is Groove, is Laid Back, is Swing, is Relaxed, is Blues, is Soul. La Cantina: Souls with Jazz. Entree gratis

Vrijdag/Friday 19 oktober
Opening Expositie “Creative Transformation” met Steve Hubback en Udo Folin. Aanvang 20.00.
De expositie is van 20 t/ 28 oktober dagelijks van 12.00 tot 20.00u
Tijdens de DDW van dit jaar presenteert S-Plaza de Creativ Transformation Exposition met kunstenaars/designers Steve Hubback en Udo Filon. In hun werk geven de kunstenaars/artiesten, hun visie en verbeelding. Zij presenteren deze  op onderscheidende wijze en dragen deze op tastbare en belevende wijze over op de toeschouwers die door het te zien onderdeel kunnen worden van het geheel. Steve Hubback gebruikt en verwerkt gebruikte metalen, die hij ambachtelijk verwerkt tot muziekinstrumenten, windgongs en decoraties. Dat er muziek gemaakt kan worden op zijn instrumenten kunt u horen bij verschillende optredens:

Zaterdag 20 oktober: S. Hubback en Geuan; Celtic music 18 – 20u
Zondag 21 oktober: S. Hubback en Ad Peijnenburg 18 – 20u
Zondag 21 oktober: Open Podium Poëzieclub Eindhoven met o.a Angelique Schmidt
Woensdag 24 oktober: E-company (= S. Hubback, Huub Bogaers en Ad Peijnenburg) 14 – 17u.
Zaterdag 27 oktober: S. Hubback & Metal Moves 14 – 17u
Zondag 28 oktober: S. Hubback & Metal Moves 14 – 17u
Het werk van Udo Filon kenmerkt zich door zijn stijl en levendige realisering van zijn verbeelding. Dit doet hij op doek en andere voorwerpen. Tijdens de expositie is Udo bijna dagelijks aan het werk. Bezoekers kunnen dan met hem in gesprek.
Expositie is van 20 t/m 28 okt dagelijks van 12.00 tto 20.00u. Entree is gratis.

Creativ Exposition is an event where artists/designers Steve Hubback and Udo Filon, their vison and imagination distinctive, tangible and with experience transfer tot the public who can be become part of the whole. Steve Huback processes, used metals and objects into music instruments, windmobiles and decorations. During the exposition and on various times there are performances planned with the music instruments of Steve.
The charactaristiscs of the works of Udo Folin express themselves in his stile and realistic creation of his fantasy. One of his big works is the Fantasy Caravan. Visitors can touch, enter and get surprised.

Zondag/Sunday 21 oktober
Open Podium Poëzieclub Aanvang 14.00u
Zondag 21 oktober houden de dichters van de PoëzieClub Eindhoven weer hun Literair Open Podium in S-Plaza, Bleekweg 1F, Eindhoven. Meedoen? Aanmelden bij poezieclub.eindhoven@gmail.com, of tijdig vóóraf aan het podium bij de presentator van dienst.

Thema deze keer: DE PURPEREN HEIDE, maar dat is uiteraard niet verplicht. Wil je komen luisteren? Je bent van harte welkom: TOEGANG GRATIS. Iedereen kan ook meedoen met het schrijven van een vierregelig gedicht en de literaire quiz. Ook deze keer zijn er weer uitgelezen dichtbundels voor een habbekrats te koop en zullen deelnemende dichters hun bundels aanbieden.

Entree gratis

Zaterdag/Saturday 27 oktober. Ibiza Breeze Aanvang 20.30u

In deze DDW-week van de Creativ Transformation Exposition in S-Plaza kunnen we vanavond luisteren en bewegen op heerlijke warme zang en muziek van het duo Ibiza Breeze. Hun muziek is Spaans en Latin gebaseerd met uitstapjes naar flamenco en jazz. Ibiza Breeze zijn zangeres Bianca Luna en gitarist Ruud Post. En als de maan goed staat kan het zomaar gebeuren dat er een muzikale bijdrage komt van kunstenaar Steve Hubback. Entree is gratis.

Patrick van der Voort
S-Plaza (Schellensfabriek)
Bleekweg 1F // 5611 EZ Eindhoven
040-8442019 // 06-13133887
www.plaza040.nl

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.