De Kracht van Diversiteit
Header

Programma S-Plaza 15 t/m 22 december 2018

december 14th, 2018 | Posted by Thea in Geen categorie
181222 Kerstviering S-PlazaUpcoming events in S-Plaza (Schellensfabriek). Hope 2 C U.
You can find S-Plaza on Bleekweg 1F. Use the entrance at Poort C (next to the brewery). S-Plaza is at the back of the courtyard.

Zaterdag/Saturday 15 december; Danny Dreads Reggae Party met mmv de band Mono (live) en de dj’s van Lighttown Collectivv en de Sticky Sound Crew
Aanvang 20.00 uur
Jaarlijks terugkerend reggae festijn om de verjaardag van Danny Dread te vieren. De muziek op deze avond bestrijkt een groot deel van het reggae spectrum. Wat de stijlen met elkaar gemeen hebben is dat ze dansbaar en reggae-minded zijn. Top attractie is de Apeldoornse band Mono. Zij zullen deze avond live optreden.

Zondag/Sunday 16 December: Open Podium Poezie M.m.v dichters van Po√ęzieclub Eindhoven
Aanvang: 14:00
Iedere derde zondag van de maand is literair podium van de Poezieclub Eindhoven. Dichters uit Eindhoven en omstreken dragen eigen werk. Thema deze keer is Op tijd Pieken en Dalen.. Entree is gratis.

Donderdag/Thursday 20 december; Want 2 Play? Spellenavond -Special met darten en schaken
Aanvang 20.00 uur
Iedere donderdagavond is het spellenavond in S-Plaza. Darten, kaart- of bordspelen, kom met je vrienden voor een gezellige avond. Wij hebben verschillende spellen in huis of neem je eigen (bord)spel mee! En met Diana kun je het schaakspel leren spelen. All u can Play! Darten en schaken staat deze avond centraal. Winnaars van beide spelen krijgen een kleine attentie. Meedoen, stuur een e-mail naar info@plaza040.nl

Zaterdag/Saturday 22 December: Funk the Christmas met DJ Sigo Stonedust
Aanvang: 20.30
DJ Sigo Stonedust draait deze avond dansbare funk op vinyl en gaat daarbij ook terug in de tijd. Voetjes van de vloer en swingen maar is het devies.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.