De Kracht van Diversiteit
Header

Programma S-Plaza 9 – 22 februari

februari 11th, 2019 | Posted by Thea in Geen categorie
190215 LesothobannerZaterdag/Saturday 9 Februari: Reggae Night Experience met House of Dread DJ’s
documentaire ‘Holding On To Jah’
Open 20.00 || Aanvang: 20:30 || Entree gratis || Doors open: 20.00 Docu starts: 20.30
In samenwerking met House of Dread organiseert S-Plaza regelmatig de Reggae Night Experiences. Vanavond verzorgen zij ook de muziek met heerlijke swingende reggae tunes waarop lekker gedanst kan worden. De avond begint met de documentaire ‘Holding On To Jahdo’. De film Shashamane’ , die we eerder aankondigden is afgelast wegens meningsverschil met de filmmaker.
De muziek wordt verzorgd door dj’s House of Dread en Fada Jep (Crucial Sounds)

 

Zondag/Sunday 10 Februari: Jazz Lounge met optredens van Animali Jazz en Montet Jazz Quintet
ft Harriet Willems op altsax en Adelied Wouters vocals
Aanvang: 14.30 // Gratis entree.Ook in 2019 houdt S-Plaza weer haar Jazz Lounge op iedere 2e zondag van de maand. Het laatste half uur is het mogelijk voor andere muzikanten en zangers(essen) om met de muzikanten van de bands samen te spelen. Dit uiteraard in overleg met de bands. Ook dit nieuwe jaar worden de optredens aangevuld of afgewisseld met andere (lokale) jazzmuzikanten of -bands. Belangstellenden kunnen contact opnemen met S-Plaza. Met de Jazz Lounge wil S-Plaza samen met de jazz muzikanten, het beleven en genieten van jazz muziek in onze eigen stad bevorderen.
Jazz Lounge, if you are into jazz, every 2nd sunday. With live bands Animali Jazz en Montet. Interested to sing or make music, contact S-Plaza. Last half hour possible jam session in consultation with the bands.

 

Donderdag/Thursday 14 februari; Spelletjesavond/Want 2 Play
Aanvang 20.30 uur
Iedere donderdag is het spelletjesavond bij S-Plaza. Kom alleen of neem je vrienden mee om samen een spel te spelen. We hebben verschillende spellen liggen zoals Mens-erger-je-niet, Barricade, Java, Risk, Scrabble….. Of je kunt darten, schaken of dammen of een eigen spel meenemen.
Every Thursday evening game fun at S-Plaza. Bring your friends. We have several board games or you can bring your own if you want.

 

Vrijdag/Friday 15 februari; Lesotho Festival
Aanvang 16.00uur Entree: vrijwillige bijdrage
Begin maart vertrekt een groep scholieren van het Augustinianum naar Lesotho in Zuid Afrika. Zij gaan daar heen om te helpen, om te ontdekken en te leren. De scholieren halen o.a. hier geld op om Wonderbags te kunnen kopen voor de gezinnen daar. Met deze Wonderbags kunnen de families hun maaltijden langer warm houden wat veel moeite en brandstof scheelt. Met het festival willen de scholieren informatie geven over het doel van hun reis en willen ze geld ophalen. Op het programma staan o.a muzikale optredens van scholieren, een djembe gelegenheidsband en een voordracht met informatie over de reis.
190216 Funk
Zaterdag/Saturday 16 februari: Get Funky. Party met dj Sigo Stonedust!
Aanvang: 20:30 // Entree gratis
Iedere derde zaterdag van de maand. Tweede editie van de Get Funky party met een ode aan de funky cultuur. Vinyl DJ Sigo Stonedust staat weer garant voor een swingende avond waarbij het onmogelijk is om op je stoel te blijven zitten. LET OP: de Get Funky op 16 mrt wordt een special met een live optreden van de band Motel du Sud en het optreden van DJ CoJones en DJ Sigo Stonedust! Entree 16 mrt is €3,-
Woensdag/Wednesday 20 Februari: Indo Lounge
Aanvang 18.00. Alleen op uitnodiging
Indische mannengroep voor netwerken en delen van persoonlijke en zakelijke ervaringen onder het genot van een authentieke Indische rijsttafel. De Indo Lounge organiseert ook algemene openbare netwerk-bijeenkomsten
Donderdag/Thursday 21 Februari: Spelletjesavond/Want2Play
Aanvang 20.30 uur
Iedere donderdag is het spelletjesavond bij S-Plaza. Kom alleen of neem je vrienden mee om samen een spel te spelen. We hebben verschillende spellen liggen zoals Mens-erger-je-niet, Barricade, Java, Risk, Scrabble….. Of je kunt darten, schaken of dammen of een eigen spel meenemen.
Every Thursday evening game fun at S-Plaza. Bring your friends. We have several board games or you can bring your own if you want.
Vrijdag/Friday 22 Februari: ECLECTIC! DJ’s Maria da Silva en DR BERHARD
Aanvang: 21:00 || Entree gratis || Doors open: 21.00
S-Plaza-bezoekers hebben al kennis gemaakt met de techno-muziek van NACHTOPVANG (agenda: zaterdag 2 maart – van 16.00 tot 02.00u). Het cultuur centrum heeft nu ECLECTIC! Een try-out editie van een nieuw concept in S-Plaza met DJ’s Maria da Silva en DR BERNHARD. Samen zorgen zij voor een sfeervol muziekfeestje met Futurehouse, Deephouse, Dance & Electro en drums&base. Als het bevalt zullen er in de toekomst meer van dit soort muziekavonden georganiseerd worden met wisselende DJ’s.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.