De Kracht van Diversiteit
Header

Promoot zelf je project, dorp of wijk

juni 29th, 2015 | Posted by Thea in Geen categorie

Ben jij hier bekendCollega’s, bezoekers en gasten zijn de beste ambassadeurs van jouw project. Als geen ander kunnen zij jouw initiatief promoten. Zorg er daarom voor dat ze zich aanmelden als Local bij VisitBrabant! 

Promoot zelf je project, dorp of wijk
VisitBrabant is onlangs gestart met de online campagne #benjijhierbekend? Daarmee gaat VisitBrabant op zoek naar échte Brabanders, Locals, om samen Brabant stevig op de kaart te zetten. Brabant heeft zoveel moois te bieden. Al dat aanbod komt samen op visitbrabant.nl, het toeristisch startpunt voor een bezoek aan Brabant. En het zijn juist de tips van Locals die een bezoek aan Brabant extra bijzonder maken.

Persoonlijk en gastvrij
Het werkt heel eenvoudig. Iedereen die het leuk vindt om tips te geven over de plekken waar zij het liefst hun vrije tijd doorbrengen in Brabant, is een Local. Locals melden zich aan op de site en geven aan waar hún Brabant expertise ligt. Weet je veel over natuur in Brabant, alles over shoppen in Eindhoven of cultuur snuiven in Breda?

Bezoekers kunnen op Visitbrabant.nl/local en via de VisitBrabant-app vragen stellen. Bijvoorbeeld: Waar drink je de lekkerste cappuccino in Den Bosch, wat is dé museumtip voor kinderen of wat is er dit weekend te doen in de omgeving van Zundert? Locals beantwoorden deze vragen en geven tips. Hoe meer collega’s, vaste gasten of vrijwilligers zich aanmelden als Local, hoe groter de kans dat jouw toeristisch aanbod in een antwoord als tip naar voren komt. Zo zetten we samen Brabant op de kaart. DOE MEE EN MELD JE AAN!

Ask a Local
Bezoekers zijn steeds mobieler; afstanden zijn gemakkelijk te overbruggen, informatie is overal te vinden en beslissingen worden last-minute gemaakt. Met aanbod dat actueel, persoonlijk, ‘live’ en overal toegankelijk is, onderscheidt dit toeristisch aanbod zich van de massa. Met de service Ask a Local op visitbrabant.nl speelt VisitBrabant hierop in: een platform met persoonlijk advies over het Brabantse vrijetijdsaanbod.
Visitbrabant.nl/local 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.