De Kracht van Diversiteit
Header

Samen in dialoog!

november 3rd, 2014 | Posted by Thea in Geen categorie

Dag van de dialoogOp 7 november voeren Eindhovenaren, samen met elkaar een dialoog op een persoonlijke, openhartige en positieve wijze in een gezellige sfeer.

Op verschillende locaties in de stad kun je aanschuiven aan zogenaamde Dialoogtafels. Ze staan op verrassende locaties waar je normaal nooit zou komen, bij organisaties of bij mensen thuis. Maar het mooiste is dat je er stadsgenoten tegenkomt die je van tevoren niet kende. Kennismaken, ervaringen delen, dromen en doen. Dat zijn de vier stappen van de dialoog-methodiek.

Dialooggesprekken dragen bij aan respect voor de eigenheid van een ander. Tijdens de Dialoog ontdek je dat je meer gemeen hebt met elkaar dan je zou verwachten!
Vaak ontstaan er mooie initiatieven aan tafel. Ervaar het en doe mee!

De Dialoog gesprekken worden geleid door een getrainde gespreksbegeleider van Eindhoven in Dialoog. Aan een Dialoogtafel zitten maximaal 8 deelnemers (inclusief de gespreksbegeleider en de gastheer/vrouw). Dialogen vinden plaats in de ochtend, middag of avond en duren ca. 2.5 uur. Deelname is gratis. Kies een tafel en meld je aan!

Je kunt op verschillende manieren meedoen: je doet mee aan een Dialoog, je biedt een locatie aan, volgt de training voor gespreksbegeleiders of je werkt mee als vrijwilliger. Kijk bij ‘meedoen‘ op de website http://www.eindhovenindialoog.nl/

Ook in De Raap in Woensel staat een dialoog tafel.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.