De Kracht van Diversiteit
Header

Symposium tijdens fotoproject en de tentoonstelling Bij Ons Thuis 9 april

maart 12th, 2018 | Posted by Thea in Geen categorie

180224 Fotoproject en de tentoonstelling Bij Ons Thuis
Hoe word je waardig oud in Nederland als je zelf uit een andere cultuur komt?
En welke rol is hierbij weggelegd voor de ouderenzorg?

Deze vragen staan centraal in het fotoproject en de tentoonstelling Bij Ons Thuis. Zaterdag 24 februari is de tentoonstelling geopend in Het Nutshuis in Den Haag. De tentoonstelling sluit op 12 april.

Symposium
De tentoonstelling kent een uitgebreid randprogramma, waaronder een symposium. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Wanneer? Op maandag 9 april, van 16.30 tot 18.30 uur in Het Nutshuis in Den Haag.

Tijdens het symposium gaan sprekers samen met een professioneel publiek actief op zoek naar oplossingen. Hoe kunnen we de (professionele) zorg passender maken voor oudere migranten? Is er een taak weggelegd voor de zorgopleidingen? Welke woonvormen bieden de beste oplossingen? Hoe kan de doelgroep beter bereikt worden? En hoe komt de positie van oudere migranten hoger op de politieke agenda? Denkt en praat u met ons mee over deze vragen?

De moderator van de bijeenkomst is cabaretière en presentatrice Funda Müjde. Andere sprekers en/of panelleden zijn o.a. Hassan Najja (directeur SOR), Liane den Haan (directeur ANBO) en Fatos Ipek-Demir (oprichter Mantelkring Den Haag).

R.S.V.P. uiterlijk 2 april: bijonsthuis@picturebridgefoundation.nl en vermeld hierbij met hoeveel personen u wilt komen.
Adres: Het Nutshuis,  Riviervismarkt 5, 2513 AM Den Haag / www.nutshuis.nl

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.