De Kracht van Diversiteit
Header

Zomerfeest/Picknick aan de Dommel 12-07

juli 9th, 2015 | Posted by Thea in Geen categorie

150712 Zomerfeest PicknickSamen genieten van de zomer in een mooi stukje van Eindhoven, midden in de stad. Dat kan op zondag 12 juli. Kleurrijke Stad organiseert dan weer de jaarlijkse picknick aan de Dommel in het v. Maerlant Plantsoen aan de J. van Maerlantlaan.

Dit mooie zomerfeest, en tevens afsluiting van ons seizoen, trekt ieder jaar weer honderden liefhebbers van gezelligheid en natuur. Bezoekers kunnen hun eigen picknickmand meenemen, of genieten van Indonesische hapjes van Indonesia of de Nederlandse snacks van Ad. Aan de bar kunnen bezoekers hun sapje en drankje inslaan.
Het programma met muziek, zang, dans, workshops, informatie, sport en spel start om 13.30u en duurt tot 20.00u. Ook van de partij zijn de Taoistische Tai Chi vereniging, Bruce World Rhythm, beeldende kunstenaars Leonie Maréchal en Anita Couwenbergh, het C.L.O., Wereldwinkel, Switch, Duurzaam voor Afrika, Women for Devolpment en Dusabane.

Op het podium staan o.a.: Bagenko gitaarorkest, Bruce World Rhytm, the Osmaroid Nibs, Seven Days, Int. Dans Eindhoven en o.v.b. Stokslag.

Wij hopen u dan te zien. De toegang is gratis.

Kleurrijke stad banner

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.